Van Halteren Academie: Ontwikkel Jouw Talent

Welkom bij de Van Halteren Academie, waar we een cultuur van voortdurend leren en professionele groei stimuleren. Als een toonaangevend bedrijf in de industrie erkennen we het belang van investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers om innovatie te stimuleren en uitzonderlijke resultaten te behalen. Onze academy biedt een gevarieerd scala aan uitgebreide programma's die zijn ontworpen om vaardigheden te verbeteren, kennis te vergroten en individuen in staat te stellen uit te blinken in hun carrière.

Leren, ontwikkeling en innovatie

Aart van Halteren, de oprichter van het bedrijf, was een ambitieuze technische docent toen hij 's avonds begon te werken met metaal. Zijn vakmanschap en passie voor technologie zijn in de loop van verschillende generaties uitgegroeid tot de high-tech organisatie die Van Halteren vandaag de dag is. We investeren nog steeds veel in het opleiden van onze mensen. Het ontwikkelen van talent tot vakmanschap zit in ons bloed. Van Halteren Academy biedt een mix van interne en externe educatie, training en cursussen. De eerste stap is een welkomstprogramma waarin de kernwaarden en cultuur van Van Halteren worden uitgelegd.

Kom jij werken bij Van Halteren en studeren aan onze academie?

Werken aan producten met een mooie technische uitdaging; dat is wat we doen bij Van Halteren. We hebben diverse afdelingen waar jij aan de slag kunt gaan. Daar wordt leren en werken gecombineerd. Je verdient dus meteen al je eigen salaris! Na het succesvol doorlopen van jouw studie en het opdoen van praktijkervaring bij Van Halteren, heb je dus een erkend mbo-diploma op zak én een baan bij onze prachtige organisatie. Wij bieden jou een uitdagende leerwerkplek aan, inclusief een persoonlijke praktijkbegeleider. Dat vinden wij wel zo belangrijk: jou goed begeleiden zodat je nog jaren plezier hebt bij Van Halteren.

Wil je meer weten over onze traineeships?

Cathelijne Verniers

Cathelijne Verniers

Traineeship Recruitment

Neem contact op met Cathelijne Verniers als je meer informatie wilt over onze traineeships in Boxtel.

John van Opijnen

John van Opijnen

Opleidingsco├Ârdinator

Neem contact op met John van Opijnen als je meer informatie wilt over onze traineeships in Bunschoten en Zwolle.

Neem contact op

Meer weten? Stuur ons een bericht.