Van Halteren. Leading the way.

De uitdaging

Van Halteren Defence levert hoogwaardige producten en diensten aan klanten uit de internationale defensie industrie, waaronder Original Equipment Manufacturers en overheden.

Wij leveren de volgende productgroepen:

  • Road Wheels
  • Simulation & Training
  • Land Systems
  • Parts Production

Van Halteren heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van loopwielen voor militaire rupsvoertuigen. Wij richten ons op de productie van nieuwe wielen en op de reparatie van gebruikte wielen. Wij werken graag met de voertuigbouwer samen tijdens de ontwikkeling van nieuwe voertuigen.

Onze oplossing

Van Halteren is sinds 1990 ook actief als leverancier van simulatie –en trainingssystemen. Onze simulatoren voor de artillerie en mortieren worden in veel landen gebruikt en bieden de gebruikers een hoge toegevoegde waarde. Onze missie is om het gat tussen theoretische scholing en ‘live firing’ te overbruggen.

Met Land Systems is Van Halteren partner voor buitenlandse defensiebedrijven en de Nederlandse Landmacht. Wij bieden diensten aan die gericht zijn op de verschillende fases van de levensduur van grondgebonden systemen. Hierbij valt te denken aan nieuwbouw, onderhoud, modificaties en werkzaamheden t.b.v. afstoting.

Met onze moderne en goed uitgeruste productiefaciliteiten zijn wij ook in staat om de meest complexe onderdelen voor de defensie industrie te produceren. Wij richten ons hierbij op complexe machinale bewerkingen, gecertificeerd laswerk en mechatronische samenstellingen.

Van Halteren Defence is lid van de NIDV www.nidv.eu.

Onze mensen hebben de Spakenburgse doorzettersmentaliteit. Ze zijn echte experts in hun vakgebied en weten met hun no-nonsense aanpakkersmentaliteit altijd tot een goede oplossing te komen.

Voornaam AchternaamFunctie

Leave a Reply