VAN HALTEREN NAVAL TECHNOLOGIES

KLIMAAT SYSTEMEN

KOUDWATERMAKERS

NBC / CBRN

KOUDEMIDDELEN

ENGINEERING

RETROFIT

SERVICE

NIEUWS

SPARE PARTS

KLIMAAT SYSTEMEN

Van Halteren Naval Technologies (VHNT) is uw betrouwbare partner en toonaangevend expert op gebied van klimaatbeheersing aan boord van (marine-) schepen. VHNT voert een uitgebreid palet klimaatbeheersing-producten van hoge kwaliteit.

READ MORE

KOUDWATERMAKERS

Van Halteren Naval Techhnologies (VHNT) ontwerpt, produceert en onderhoudt (100% olievrije) koudwatermakers op basis van een modulair ontwerp, en op maat volgens de specificaties van de klant. De nieuwste generatie koudwatermakers op basis van magnetisch gelagerde, olievrije compressor-technologie is door ons met succes in de Marine markt gebracht. Deze technologie is reeds meer dan 5 jaar toegepast op Onderzeeërs, Fregatten, Korvetten, Mijnenjagers en Logistieke ondersteunende schepen.

READ MORE

NBC / CBRN

Collectieve bescherming tegen Nucleaire, Biologische en Chemische (NBC) strijdmiddelen.
Van Halteren Naval Technologies levert al meer dan 25 jaar zelf ontwikkelde NBC-filtersystemen voor marineschepen over de hele wereld.

READ MORE

KOUDEMIDDELEN

Van Halteren Naval Technologies is F-gas gecertificeerd bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u zich op de juiste wijze laat adviseren, om zo een gedegen keuze te maken voor het juiste koudemiddel of koudemiddel vervanging.

READ MORE

ENGINEERING

Bij Van Halteren Naval Techhnologies ondersteunen we u in elke fase van uw project.
Wij zijn experts op het gebied van engineering ten behoeve van luchtkwaliteit, systeemverbeteringen, inspecties aan boord etc.

READ MORE

RETROFIT

Van Halteren Naval Technologies is gespecialiseerd in vervanging/modernisering van HVAC-componenten, zoals koudwatermakers, en proviand koel/vries. Wij integreren de nieuwste techniek in uw bestaande schepen.

READ MORE

SERVICE

Van Halteren Naval Technologies kan 24/7 wereldwijd worden ingezet voor alle HVAC onderhoud- en reparatie werkzaamheden, u kunt rekenen op een sterk serviceteam dat flexibel kan worden ingezet. Onderhoud is essentieel voor de levensduur en functionaliteit van alle apparatuur.

READ MORE

SPARE PARTS

Van Halteren Naval Technologies, levert alle benodigde reservedelen voor uw installatie. Snelle beschikbaarheid van de juiste onderdelen is essentieel voor het goed kunnen onderhouden van installaties.

READ MORE