INDUSTRIAL TECHNOLOGIES

COMPLEXE CNC BEWERKINGEN

FUNCTIONELE MODULES

VACUÜM MODULES

LASCONSTRUCTIES

CONTACT

MARKTEN & REFERENTIES

COMPLEXE CNC BEWERKINGEN

Van Halteren Metaal beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met (combi-) CNC frees- en draaimachines. Diverse machines zijn geautomatiseerd middels een robot- of palletsysteem, tevens wordt er in twee tot drie ploegen gewerkt. Veelal kunnen we dezelfde producten op meerdere machines bewerken. Daarmee is onze productie zeer flexibel opgesteld om goed aan de wisselende vraag te kunnen voldoen.

Onze grootste kracht echter schuilt in ons vakmanschap, onze 50 jaar ervaring en gedrevenheid om de meest uitdagende bewerkingen te realiseren!

Middels de Van Halteren Academy worden medewerkers gedurende hun loopbaan voortdurend bijgeschoold met theoretische en praktische kennis.

READ MORE

FUNCTIONELE MODULES

De hightech wereld waarin wij leven vraagt in toenemende mate om gekwalificeerde toeleveranciers voor complete functionele modules. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Onder meer een kleinere first tier supplier base en een grotere hoeveelheid essentiële kennis in de supply chain. Beiden zijn voor de toelevering van compleet geteste en gedocumenteerde subsystemen van groot belang.

Van Halteren heeft zich voor diverse industrieën ontwikkeld tot een gewaardeerde systeem integrator en partner. Onze kracht ligt in onze assemblagefaciliteiten én kennis van diverse technologieën. Bovendien – wij zijn pas tevreden als we weten dat onze klanten onze leveringen als zeer goed zullen waarderen.

READ MORE

VACUÜM MODULES

Het produceren van vacuümkamers stelt hele specifieke eisen aan het lassen, bewerken, reinigen en het samenbouwen. De toepassingen voor vacuümproducten nemen alsmaar toe, gedreven door o.a. de halfgeleider, photovoltaïcs, medische en coating industrie.

Bij Van Halteren zetten we onze kerncompetenties lassen en verspanen in om vacuümkamers te produceren die aan de eisen vanuit deze industrieën voldoen. Tegenwoordig produceren wij compleet gereinigde, samengebouwde en geteste vacuümkamers. Dit kan uit verschillende materialen bestaan. We zijn sterk in met name grote producten tot wel 20.000mm lengte.

READ MORE

LASCONSTRUCTIES

Het lassen van diverse materialen is een kerncompetentie bij Van Halteren Metaal. Wij leveren hoogwaardige en complexe samenstellingen voor diverse industrieën en onder diverse lasnormen.

READ MORE

MARKTEN & REFERENTIES

Van Halteren Metaal heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige en toonaangevende toeleverancier in meerdere markten. Gemeenschappelijke factor van de markten is dat ze hightech zijn, een proactieve aanpak vragen voor het vinden van technische oplossingen én uitstekend passen bij ons uitgebreide machinepark en de werkervaring van onze operators. Deze bewuste keuze zorgt voor een mooie cross-over in kennis en ervaring tussen de verschillende markten.

READ MORE

CONTACT

Van Halteren Metaal
T: +31 (0)33 299 2300
E: info@vanhalteren.com
I: www.vanhalteren.com

CONTACT