Defence technologies

AC & NBC Systems

LANDSYSTEMS & MRO

Road Wheels

Simulation & Training

Spare Parts & Trading

CONTACT

AC & NBC SYTEMS

Van Halteren ontwikkelt en produceert AC (airconditioning) en NBC (nucleair, biologisch, chemisch) systemen voor Defence toepassingen. Zorgt daarbij voor optimalisatie van koeling en power consumption binnen de ruimtelijke beperkingen van voertuigen, tegen optimale life cycle costs. 

Van Halteren is de Original Equipment Manufacturer (OEM) van (gecombineerde) NBC-systemen (bescherming tegen nucleaire, biologische en chemische wapens) en airconditioning (AC-) systemen, die in pantservoertuigen de juiste werkomstandigheden verschaffen voor mens en apparatuur.
READ MORE

LANDSYSTEMS & MRO

Van Halteren ondersteunt defensie gedurende de volledige levenscyclus van het gebruikte product, systeem of voertuig met betrekking tot service, reparatie en onderhoud. Dit gebeurt zowel proactief en preventief als ook correctief.

READ MORE

Road Wheels

Van Halteren Defence is één van de meest vooraanstaande leveranciers van loopwielen voor militaire rupsvoertuigen. Sinds de start van deze activiteit hebben wij zeer veel verschillende wielen geleverd aan een groot aantal landen en voertuigbouwers.

READ MORE

SIMULATIE & TRAINING

Van Halteren is de toonaangevende leverancier van simulatiesystemen en specialist op het gebied van simulatoren voor artillerie en mortieren. Vandaag de dag zijn wij in staat zeer geavanceerde simulatoren voor de training van artilleristen te leveren. Systemen die echt toegevoegde waarde bieden aan de gebruikers.

De simulatoren zijn er op gericht om het gat tussen theoretische opleiding en ‘live firing’ te overbruggen. De uitdaging voor de hedendaagse opleiding is ervoor te zorgen dat de hoogste staat van bekwaamheid wordt behaald op de meest efficiënte manier.

READ MORE

Spare parts & Trading

Van Halteren is actief in defensie gerelateerde projecten, ontwikkelt en produceert daarbij (innovatieve) componenten en systemen waarvoor tevens spare parts geleverd worden. Optimalisatie van de supply chain en instandhoudingsactiviteiten zijn voor zowel Van Halteren als de eindklant van groot belang, zeker ook ten aanzien van de genoemde spare parts voor landgebonden systemen en voertuigen.

READ MORE

CONTACT

Van Halteren Defence
T: +31 (0)33 299 2300
E: info@vanhalteren.com
I: www.vanhalteren.com

CONTACT